Zakelijke evenementen & personeelsfeesten

Ook voor zakelijke evenementen bent u bij ons op het juiste adres. Wij verzorgen jaarlijkse meerdere personeels- en bedrijfsevenementen en hebben relaties met verschillende locaties in Limburg. Natuurlijk is het ook mogelijk om een evenement te organiseren bij u op het bedrijf. Mocht u op korte termijn een zakelijk evenement willen organiseren en kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken stuur ons dan een bericht. 

Catering & Horeca ondersteuning 

Het vinden van een eerlijke drankdeal is voor vele een hele opgave. Zeker wanneer je geen tot weinig ervaring en weinig hectoliters afneemt per jaar. Samen met onze partners kunnen wij ervoor zorgen dat u een strakke drankdeal heeft en dat u tijdens uw evenement zich ook geen zorgen hoeft te maken over het horeca gedeelte van uw evenementen. Van reguliere horeca, food tot cocktails. Wij regelen alles van A tot Z. Wanneer u benieuwd bent naar de diensten die wij kunnen leveren voor uw evenement betreffende catering & horeca ondersteuning neem vrijblijvend contact met ons op! 

Evenementen productie

Bij de producties van evenementen komt veel kijken. De coördinatie van de productie kunnen wij voor onze rekening nemen. Hetzelfde geldt voor het op/- afbouw proces.

Heeft u ondersteuning nodig voor de productie en de afbouw van uw evenement neem vrijblijvend contact met ons op!

Be Part Crew

Goed personeel maakt het verschil tijdens uw evenement. Taken die wij tijdens een evenement voor u kunnen oppakken zijn:

  • Totale verzorging van het horeca gedeelte
  • Levering drank en opbouw van de barren
  • Coördinatie van een evenement
  • Stage management
  • Artist handeling
  • Volledige evenementen ontzorging
  • Producties & afbouw
  • Site crew

Mocht u interesse hebben in een van de bovenstaande diensten of heeft u een andere vraag omtrent uw evenement neem vrijblijvend contact met ons op.

Vergunningtraject & plattegronden

De verschillende evenementen en activiteiten die wij organiseren vereisen vaak een vergunning. Het vergunningstraject verschilt per gemeente en het is een proces met een doorlooptijd dat wel enkele maanden in beslag kan nemen. 

De vergunningstrajecten waarbij wij u kunnen ondersteunen zijn evenementenvergunningen en omgevingsvergunningen.

Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het inrichten van een evenemententerrein. Natuurlijk werken wit dit uit aan de hand van een plattegrond die vergunningsprocedure proof is.

Wij verzorgen een vergunningstraject en/of maken voor uw evenement de plattegrond, zodat u zich zorgeloos kunt bezig houden met de rest van de organisatie.  Heeft u daar interesse in neem vrijblijvend contact met ons op!

Advies over in- en verhuur materialen.

Wanneer u een evenement wilt organiseren is het belangrijk om de juiste materialen te huren bij de juiste partners. Het aantal aanbieders in de evenementenbranche is niet heel groot, maar de prijzen kunnen enorm verschillen.

Het is daarom belangrijk dat u advies inwint voordat u start met het organiseren van evenementen. Wanneer wij u hierover adviseren kunt u mee profiteren van onze kortingen. Mocht u hier interesse in hebben stuur ons een berichtje!

Ticketing & marketing

De kwaliteit van de marketing en het aantal bezoekers bepaald in grote mate het succes van een evenement.

Het selecteren van de juiste marketing en ticketing partner is heel lastig. De markt is ondoorzichtig. Iedereen belooft grootse resultaten, maar er zijn helaas weinig bedrijven die het ook waar maken.

Vanuit onze ervaring binnen de branche kunnen wij u ondersteunen in het marketing en ticketing proces of voorzien van het juiste advies. Heeft u hier interesse in stuur ons dan een bericht!

Social media & graphic design

De beleving van een evenement start online. De juiste foto’s, filmpjes en teksten bepalen de eerste indruk van een evenement. Dit geldt zowel voor particulieren als zakelijke evenementen. Bij beide kunnen wij u ondersteunen of voorzien van een passend advies. Wanneer u hier interesse in heeft neem dan contact met ons op.

Boekingen, artist handeling & stage management

Het boeken van artiesten brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Bij het boeken van een artiest zijn vaak de volgende partijen betrokken: een boekingskantoor, een agentschap, de artiest en zijn/haar management. De verschillende partijen hebben vaak allemaal een eigen werkwijze en voorkeuren.

Daarnaast zijn de gages(tarieven) voor artiesten vaak ondoorzichtig en daarmee komen vaak ook grote prijsverschillen.